Wishlist0

Despre noi


Bine ai venit in Lumea Noastra Colorata ✨!


Daca esti un Iubitor de Pisici, un Pasionat de Arta sau pur si simplu cauti o Piesa Exclusivista care sa-ti Infrumuseteze Spatiul si sa-i adauge Caracter, don't worry we've got your Walls Covered!


De la Picturi in Culori Vibrante la Printuri Fermecatoare, creatiile noastre sunt concepute pentru a Captiva, Incanta, si a te lasa Feline Fine :), cu siguranta vei gasi o piesa care sa-ti aduca un zambet pe buze in fiecare zi.


Aici gasesti Pisicute Gratioase, fantastic de Adorabile, dichisite in fel si chip, cu priviri enigmatice si patrunzatoare, gata sa-si etaleze calitatile pisicesti, pentru ca ele sunt Vedetele Principale ale acestei Lumi. Aceste mici creaturi strengaresti cu spirit jucaus sunt preferatele noastre si merita un loc special in Lumea Artei!


Creatiile sunt semnate Dana Fedeles, artist plastic Danart si fana absoluta a rasei feline, insa nu ne dam la o parte nici de la natura maiestoasa, florile inmiresmate, pasarile din inaltul cerului, decoratiunile cu aer vintage, bijuterii, si nu numai (mai rar ce-i drept :D, avem o colectie destul de restransa de non-pisiceala).


Exploreaza Taramul Nemarginit al Imaginatiei noastre, Delecteaza-ti Sufletul, Aprinde-ti Imaginatia si Lasa-ti Inima sa Aleaga !


"Remember, empty walls don't inspire, Everything You Can Imagine is Real"


Approved by Cats⚜️Happiness Guaranteed