Wishlist0

Politica de Retur

Easy-Peasy-Lemon-Squeezy  (=^ ◡ ^=)

Politica Danart de retur (în concordanță cu legislația în vigoare) prevede returnarea produselor comandate (retragerea din contractul de cumpărare) în maximum 14 zile calendaristice, socotite din momentul în care produsul a intrat în posesia cumparatorului.

Produsele returnate trebuie să ajungă la noi în aceeași stare în care au fost expediate, ambalate corespunzator,  fără a fi deteriorate, zgâriate, sparte, etc. (în cazul in care produsele au suferit deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati urgent pentru a remedia eventualele pagube).

Expedierea retururilor se face doar prin Fan Curier, costul transportului va fi platit de catre cumparator, nu acceptam coletele cu plata ramburs.

Inainte de a expedia coletul retur va rugam sa ne scrieti pe whatsapp, email sau sa ne contactati telefonic, pentru a-l inregistra in sistem.

Adresa Retur:

Danart Artmag Srl

Str. Tibles nr 23 B, Otopeni, Ilfov, cod postal 075100

Tel: 0767.583.180, email: contact@picturi-danart.ro

Rambursarea sumei aferente returului (exceptand taxele de transport) se va face in termen de 5 zile lucratoare (in cazuri exceptionale termenul poate fi prelungit pana la 14 zile calendaristice) in contul bancar mentionat de catre cumparator in email sau whatsapp, doar după ce primim produsele returnate.